Julklappstips till boknörden

Böcker är naturligtvis ett givet julklappstips till boknörden, men det är inte alltid lätt att pricka in en oläst bok till en som läser mycket och det finns ju fler saker som kan vara trevliga att få om man gillar böcker. Här kommer några tips!

Bokstöd

Bokstöd julklappstips

De flesta boknördar är ju också passionerade boksamlare som gillar att se hyllmeterna fyllas på med fler böcker. Ett riktigt fint bokstöd är en perfekt julklapp till bokfantasten.

Anteckningsbok

Anteckningsbok julklappstips

Många bokälskare för någon slags journal över vilka böcker de har läst. En fin anteckningsbok för det kommande årets lästa böcker blir en uppskattad present. Komplettera med en riktigt bra penna, för en fin anteckningsbok blir ännu finare med en bra penna att skriva med.

Bokmärke

Bokmärke fjäder julklappstips

Hundöron i fina böcker är verkligen ett helgerån. En fin fjäder blir ett vackert bokmärke och en trevlig julklapp. Välj fjädrar som är ihopsamlade från marken så blir det ett djurvänligt alternativ.

Trevlig kopp

Lots Living kopp julklappstips

Det går inte komma ifrån att läsning och nåt gott hör ihop. Det kan vara en kopp kaffe/te och en chokladbit eller kanske ett glas vin. En riktigt fin kopp gör varje livsnjutande bokläsare glad.

FLER ARTIKLAR

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *