Motvilligt pyssel.

Pyssel med böcker förekommer inte så sällan på inredningssidor och det är en trend jag har svårt för. Visst är boksidor vackra och gör sig bra i diverse sammanhang, men det gör verkligen ont i min boknördssjäl att man förstör böcker på det sättet. Böcker ska läsas och har du tröttnat på en bok så finns det alltid någon annan som vill läsa den.

DIY gran

Men nu bar det sig inte bättre än att min minsting gick hårt åt en bok häromdagen och alternativet var att slänga boken så då gav jag vika för pysselimpulsen och gjorde enklast möjliga gran. Bladen är avrivna i lämplig storlek mot en linjal, då blir det lite rufsiga och snygga kanter. Bladen är sedan uppträdda på en grillpinne. En gammal konservburk med mossa blir en snygg julgransfot.

FLER ARTIKLAR

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *