Julhelgens bokläsande

 

För mig blir det mer lyssnande på böcker nu under julhelgen än en fysisk bok i handen. Det hänger mest ihop med att vi är i vår fjällstuga och att det är skönt att lyssna på något medan man glider fram i skidspåret. Nu skulle säkert en och annan säga att man borde lyssna på naturen istället, men jag tycker det är vilsamt med en bok i öronen.  Tar jag en tur utan familjen så har jag lättare att motivera mig själv att åka lite längre om jag lyssnar på en bok.

Just nu i lurarna

Just ny lyssnar jag på De vackraste av Karin Slaughter. En ny författarbekantskap som bådar gott. Det är spännande, kanske mer åt thrillerhållet än deckare, och det är välskrivet. Boken är inläst av Lo Kauppi. Jag gillar hennes inläsningar mycket, eftersom hon inte dramatiserar så mycket när hon läser utan istället låter texten tala. Hur som helst är jag nu halvvägs in i boken och den är så pass krypande spännande att jag har svårt att sluta lyssna. Kanske måste jag ta mig en extra skidtur helt enkelt.

FLER ARTIKLAR

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *