Mina favoriter på bokrean

Har du spanat in några favoriter på den kommande bokrean? Här kommer mina tips (i inlägget förekommer reklamlänkar till de böcker jag tipsar om).

Elena Ferrante – Neapelkvartetten

Ferrante Neapelkvartetten

De här fyra böckerna av Elena Ferrante var förra årets stora läsupplevelse för mig, så bra och så välskrivna. I böckerna får vi följa väninnorna Elena och Lila från barndom till ålderdom, hur deras liv utvecklar sig och hur deras vänskap går i vågor. I första boken är det efterkrigstid i Neapel, i den sista har vi nåt fram till nutid. Hos Bokus hittar du dessa till ett paketpris om 299kr på bokrean.

Jan Lööf – Skrotnisse

Det är så härligt att kliva in i Jan Lööfs härliga bildvärld. Den här boken har jag själv förbokat, för jag vill så gärna att min 5-åring ska upptäcka det fina med Skrotnisse och hans värld. Här hittar du boken.

 

Paulina Draganja – Förvara smart – organisera ditt hem

Jag är inte bara boknörd, jag är lite av en ordningsfanatiker också. Eller vill vara kanske. Jag vill väldigt gärna ha ordning hemma, men hur enkelt är det när man är småbarnsförälder? Det är kläder och prylar mest överallt tycker jag. Den här boken är fiffigt upplagd med listor att beta av för att få ordning hemma, rum efter rum. Boken innehåller många bra och enkla knep att ta till i kampen mot oredan. Du hittar boken till reapris här. 

Peter May – Entry Island

Inget går upp mot en riktigt bra deckare. Jag har en förkärlek för deckare som utspelar sig på karga och otillgängliga platser, gärna med en massa snö. Peter May har skrivit en fin trilogi som utspelar sig på Yttre Hebriderna i skotland, men denna bok, Entry Island, utspelar sig istället på några otillgängliga öar utanför Kanada. Det är en härlig miljöskildring och en spännande intrig med rötter långt tillbaka i tiden. Rekommenderas! Här hittar du boken till reapris.

FLER ARTIKLAR

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *